Tina Guldager Frederiksen

www.tgfmalerier.dk

Hej, og velkommen til min hjemmeside.

Jeg hedder Tina Guldager Frederiksen, er selvlært kunstner og har malet malerier siden 2010.

Jeg maler hjemme og på aftenskole ved uddannet kunstner og underviser, Elena Bering.og hos Steen Christensen.

Alle mine malerier males med akryl-farver på kvalitetslærred. Mine nyeste malerier er malet med Golden fluid kvalitets farver.

Jeg maler for at udtrykke mig og jeg arbejder på at få opbygget min egen stil som jeg kan "kende mig selv på".

Den største kritiker er nok mig selv. Et godt maleri er et godt håndværk hvor der er arbejdet med både det tekniske og det kunstneriske element : en god kompositionen dybde og perspektiv, størrelsesforhold/linier, lys og skyggeforhold, farvetoner/nuancer, den specielle stemning, personlig indlevelse. Et maleri kan godt indeholde elementer af det kunstneriske udtryk men helt eller delvist mangle elementer af den tekniske forståelse/kunnen. Og omvendt, et maleri kan godt indeholde elementer af den tekniske forståelse/kunnen men helt eller delvist mangle elementer af det kunstneriske  udtryk. Værdien ligger i at alle elementer gerne skulle kunne ses og opleves i maleriet. Dog skal kunstnerens egen personlighed samtidig også være til stede i maleriet og gerne kunne genkendes.

Det vigstiste for mig er mit ønske om, og mit behov for, at få det frem, jeg gerne vil udtrykke. Mine malerier har derfor en stor betydning for mig når/hvis jeg kan se det er lykkedes.

Det drejer sig for mig mest om, at opnå den specielle stemning, lyset, og farvetonerne i motivet. Jeg ved at jeg har meget at lære og glædes, når det lykkes. Jeg er positiv og ydmyg i processen og jeg har en stor respekt og beundring for de store kunstnere.